Börja om på nytt

Nu är det dags! Jag har under en längre tid velat och känt för att börja om på nytt, få starta från ruta ett igen! Jag flyttar över mig hit till WordPress och lämnar dom andra plattformarna bakom mig , nu vill jag få styra på mitt sätt och kanske få tillbaka inspirationen igen.

Min första plan var att importera mina tidigare inlägg hit då jag har lite svårt att släppa taget om saker och ting men jag känner nu att jag släpper de gamla helt istället. Det är ju lite därför jag gör detta!

Det finns inte riktigt någon plan för detta. Det hela handlar väl om att få en ren yta att dela mitt i genom bland annat bilder. Jag hoppas att jag ska kunna utvecklas och forma denna sidan på ett sätt som jag själv vill, få styra och publicera när känslan faller in. Jag hoppas att det ska bli en tråd av familj, hem och foto för det är så mitt liv och intressen ser ut.

Ni får jättegärna följa med,

instagram


1 thought on “Börja om på nytt

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *