Rosa hyacint grå bakgrund

Fyrverkerier för 2019 med nya mål och planer

Foto på rosa hyacinter grå bakgrund fyrverkerier
Hyacinter – Canon eos 800d

Familjen, god mat och fyrverkerier

Wow, nu är det 2019 och det nya året small in med stora fyrverkerier. Vi firade nyår tillsammans med familjen, vi åt gott och hade trevligt hela kvällen. Barnen lyckades till och med hålla sig vakna till 12 slaget och var med när fyrverkerierna small och färgade himlen. Jag älskar fyrverkerier! Jag tycker att doften, känslan och dånet är så magiskt. Det är det perfekta sättet att avsluta ett år och påbörja ett nytt.

2019 med nya mål och planer

Nytt år med nya löften? Jag har inga nyårslöften däremot har jag faktiskt påbörjat en bullet journal som jag hoppas hålla intresset för och där har jag skrivit planer och mål med 2019.

En av våra planer är ju att flytta nu till sommaren, jag vet inte om det räknas som en plan eftersom att vi skrivit kontrakt och det är bestämt. Planen får väl vara att flytta smidigt då, hehe. Som mål har jag bland annat att klara utbildningen, hitta ett jobb och att lära mig hand lettering / kalligrafi. Jag kan återkomma till hand lettering i ett annat inlägg.

En rosa hyacint med grå bakgrund
Hyacint – Canon eos 800D

Jag vill också få tillbaka min inspiration detta året och börja fotografera mer igen och hitta en stil som jag trivs med. Jag är just nu inne på det lite mörkare temat och det kan man se på min Instagram .

I mitt förra inlägg skrev jag att jag startade upp här för att börja om på nytt.
Det är precis det jag vill göra med allt och i min stil. Både när det handlar om foto, design och text. 2018 var ett stressigt år och all tid lades på utbildningen men nu hoppas jag att 2019 ska ge mig tid för intressen också.

Det hade inte varit fel med lite tålamod, energi till 100 och kvalitetstid!

2018, nu säger vi tack för allt och hejdå och tar istället emot 2019 och dess utmaningar och äventyr.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *