höstfotografering med en flicka och hennes get

barnfoto-höstfoto-get

Äntligen var det dags för en liten höstfotografering som jag tidigare nämnt. I söndags när jag skulle åka ut till mamma så plockade jag med kameran. Nu var det dags att testa några ut av dom tankar och idéer jag haft. Som tur är så bor min bror där borta och ännu bättre är väl att han har bland annat getter.

Med lite sällskap så löser sig det mesta!

Vi testade ta några bilder på minstingen utan geten men det var inte helt omtyckt att stå där och bli uttittad så lite sällskap gjorde susen. Minstingen är som förälskad i djuren och att åka till sin morbror är något av det bästa hon vet. Där finns inte bara getter utan även kattungar och hundar. Man kan ju också springa runt i skog och runt huset vilket är friheten själv för en sån liten tjej. Jag älskar det också, friheten där ute.

höstfotografering-barn

Det är en typ av frihet när barnen kan springa fritt och leka ute i naturen. En frihet att kunna gå bredvid djuren på grusvägen.

Det var iallafall en fin dag som tur var och jag kom hem med flera bilder jag blev nöjd över. Nu är det efterarbetet kvar. Sen ska jag försöka ta planera in en höstfotografering till och då också med stora tjejen.

barnfoto-get-höst
Medusa

Jag har en tanke på att börja ta årstidsbiler på barnen för att ha i ramar här hemma och byta ut varje årstid. I nuläget så har jag inte en enda tavla med barnen uppsatt här hemma utan det är köpta posters. Jag tycker om enkelheten i att ha det så men jag det känns lite opersonligt på något sätt. Förr var ju väggar och hyllor fyllda med bilder man tagit på familjen men idag, inte alls så mycket.

På min instagram kan ni hitta fler bilder men också lite under ”arbetets gång

3 thoughts on “höstfotografering med en flicka och hennes get

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *