liljornas enkelhet i höstens tid

liljor
Liljor

Jag måste bara berätta att jag skaffade liljor för att folk sagt så bra om dom, det känns också som en enkel och fin detalj i hemmet. Vet ni att dom har en doft ifrån helvetet? Jag trodde det var sopor som luktade men så var inte fallet. Nu har jag beslutsångest, dom ser ju bra ut men kan vi stå ut med stanken? Haha, hur gör folk?


God morgon! Det är fredag ännu en gång, veckorna går så himla fort. Jag har ingen aning om vad som hänt det senaste, för livet står liksom stilla. Jag vet inte vad som händer med mig, men jag tror inte att jag gillar det. Det kanske är hösten som drar sitt mörker över mig, hösten har ju en tendens att göra det med folk.. Men jag älskar hösten, hösten är min årstid och jag vill ta vara på den.

Man tror att dom enklaste sakerna ska göra det lätt.

I helgen om det inte blir jobb så ska jag ta vara på Oktobers alla färger. Nu vill jag ut och njuta av min höst, fånga det som jag älskar på bild och försvinna i den bubblan en stund. Jag vet att jag behöver det och efter igår när jag tog en tur i bilen och fick se alla färger, fick se att snart är Oktober borta och då kanske det är försent så kände jag att jag inte kan bromsa mig mer. Jag behöver lära mig leva igen, ett litet steg i taget.

vita liljor

Förhoppningsvis blir nästa inlägg i en massa färg, jag har många ideer för höstfoton och jag hoppas hoppas att vädret kommer tillåta mig att genomföra mina idéer! Tills dess, ni hittar mig på Instagram!

1 thought on “liljornas enkelhet i höstens tid

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *