Utklädd till unicorn

Mamma jag är en unicorn

Tavlor – Solheminredning Mrs mighetto

Idag kom denna busen och tyckte att jag kunde ta kort på henne när hon var en unicorn. Sagt och gjort så hoppade hon i sin lilla dräkt och jag fick börja klicka av några bilder, hon verkligen älskade det. Hela tiden sprang hon fram och tillbaka för att se hur bilderna i kameran blev. Sen var det upp och tillbaka på plats igen för en ny pose, hehe.

Vi har haft några härliga dagar ihop, inget dagis och inget jobb. Det är skönt att hon kan locka fram kameran åt mig, det är sällan den är framme numera. Dessutom så säger man väl inte nej till en så söt liten unicorn linslus?

utklädd till unicorn

Jag har haft planer hur länge som helst att vi ska ut och ta lite fina foton. Vi har haft så mycket tid nu det sista men inspirationen har liksom inte funnits där av någon anledning.

Att vara kreativ har ju varit mitt sätt att koppla bort samtidigt som jag får göra något jag gillar. Den senaste tiden har jag inte haft tid eller ork , jag har lagt fokus på annat helt enkelt.

Men nu är hösten här och det är ju min favoritårstid, idéerna bubblar i skallen så jag hoppas nu på att få komma ut med kameran. Det är ett bra sätt att komma ut och den sortens terapi behöver jag. En annan bra ”behandling” är ju helt klart myset med barnen!

Utklädd till unicorn

Mamma jag är en unicorn!

Enhörningar har blivit den stora grejen här hemma, dom finns i alla former och storlekar här hemma. Likadant i fler hem? // Instagram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *