#nmftg – avig maria

25år, ja nu är jag där. 14 mars fyllde jag 25år och det är halvvägs till 50, jisses. Hur firades födelsedagen då? Jo den 10mars fyllde ju ”lilla” tjejen 9år så vi hade kalas och firade oss båda där och då. Min present från mig och T var biljetter till Mia Skäringers show + två hotellnätter i Halmstad.

First Hotel Mårtenson

Jag har en gång tidigare bott på ett hotell i samband med ACDC konserten i Stockholm så jag är lite nybörjare. Jag föredrar att campa, sova i bilen eller i tält.


Det blev iallafall ett litet hotell i Halmstad, det bokades i samband med biljetterna till nmftg – avig Maria.

Det var ett trevlig lite äldre hotell, jag tyckte ju själv bättre om detta än det i Stockholm just för att det fanns en dörr till toaletten, haha! Det var trevlig personal och god frukost. Vi åt inte mat här utan gick ut i Halmstad och åt istället.

Jag har ju aldrig varit i Halmstad tidigare så jag tyckte det var mysigt att gå runt där på gatorna och se byggnaderna och dom små butikerna. Jättefint men tror det hade varit ännu finare på sommaren.

#nmftg – avig maria

Och självaste Mia då, jäklar! Det var en oändlig kö in men tillslut var vi på plats. Jag har väl alltid tyckt om Mia men efter denna showen så blev jag nog förälskad också, Hon lyckades fånga varenda människa inne i arenan. Hon skrattade, skojade, sjöng, pratade allvar och körde hela racet på ett häftigt sätt. Jag tycker verkligen att man ska ska fixa biljetter till hennes föreställning om man har möjlighet för det var starkt!


Lördagen sen var vår extradag, vi skulle ha chans att göra lite.. Vi låg väl och sov ungefär halva dagen. På förmiddagen drog vi en runda i stan och sedan satte vi oss i bilen för att åka till Tylösand . Vi gick runt på stranden och kikade, pratade skit och försökte knuffa varandra i vattnet innan vi drog oss tillbaka mot hotellet igen.

Partypingla

Våra stora planer för kvällen slutade med en powernap för att sedan gå ut till en indisk restaurang och äta för att fortsätta till hotellet och somna om på nytt. Jag är inte direkt någon partypingla längre, haha!

Det var iallafall en kul och härlig upplevelse, skönt med lite egentid men jäklar som vad man saknade ungarna så det var skönt att komma hem på söndagen! Sorry för mobilbilder, det blir så ibland.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *