Nu har jag tagit examen!

Svartvit bild på växten hundkex

1,5år senare står jag här och har tagit examen. Där och då undra jag om det aldrig skulle ta slut, men idag så står jag här och tänker att jävlar så fort det gick. Men jag är nöjd att det är klart!

Jag valde att läsa en vuxenutbildning inom vård och omsorg , senare fick jag välja inriktning och valde psykiatri. Fasiken så jag trivdes och jäklar så glad jag är över mitt val.

Vad vill du bli när du blir stor?

I sommar ska jag jobba som skötare på en rättspsykiatrisk avdelning. Jag ser verkligen fram emot detta, jag fick göra min apl på en annan rättspsykiatrisk avdelning och jag trivs! Det är kul, intressant och lärorikt. Det ger så mycket och jag hoppas kunna göra detsamma för nu är jag nog rätt. Jag har nog aldrig vetat vad jag vill göra eller bli och jag hoppar alltid mellan olika ting, men kanske att jag iallafall hittat kärnan i det jag vill jobba med, psykiatri.

Men innan jag stiger in i arbetet ska jag njuta av min examen och någon veckas ledighet! Sen ska även tjejerna ha skolavslutning, vi flyttar och jaa.. det mesta flyter på nu! Sysslolösa lär vi inte bli.

Instagram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *