Rhododendronparken i Tylösand

RHODODENDRONPARKEN I TYLÖSAND

Imorgon så stiger vi in i April, hur galet är inte det? Jag har nu två månader kvar av min utbildning så det blir 190 med gymnasiearbete och praktik. Jag ska försöka få in lite jobb i detta också för att lära känna stället jag ska vara vid efter skolan. Det ska jag väl kunna ordna och orka..

Vi väntar ett par intensiva månader framför oss men till sommaren när flytten är gjord och vi kunnat landa lite i det ”nya” livet så jäklar! Just nu tittar vi bara framåt, längtar och planerar. Det kan väl inte bli annat än bättre även om vi ibland kommer få en käftsmäll av livet? Men det är ju så det är.

Rhododendronparken Tylösand


Bara livet

Livet är lite som det är, ena stunden går allt i 190 för att sedan avta och gå i snigelfart. Ibland så möts man av glädje och en push medans andra gånger en käftsmäll.

Det är lite så jag känner, jag tror att alla känner. Ibland vill jag bara koppla bort och försvinna i en mörk dimma medans jag andra gånger kämpar för att ta mig ur det mörker som tynger mig.

Jag vet aldrig vad jag vill eller vad jag känner , jag bara önskar att det vore så lätt.

Det är för mycket, det är för lite, för jobbigt eller för lätt. Det är allt, ibland i små doser och ibland i stora. Livet.

Parken i Tylösand

När vi var i Halmstad så åkte vi till Tylösand och hamnade i en park , Rhododendronparken. En mysig plats med bänkar här och där, bland annat denna bänken vid en liten bäck.

Jag kan tänka mig att Rhododendronparken är ganska så fantastisk på sommaren med alla blommor den fylls med. Undra om vi har något eget sånt här ställe här hemma i Trollhättan, en plats att bara kunna försvinna till ibland? Det hade inte varit helt fel.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *