barn sovrum grå

Skolstart och förskolan för minstingen

Inlägget innehåller annonslänkar

Medusa  grått sovrum

Dags för skolstart igen!

Det är iallafall skolstart för mig och dags med förskolan för minstingen igen. Dom äldsta har redan börjat och jisses vilken upplevelse det var.

Jag trodde nämligen att Steph skulle dra igång skolan den 9e men kl 23 den 7e så insåg jag att hon börjar 8e. Det blev en aning stressigt då jag även hade blekt håret och såg ut som Aslan. Vid 23tiden var det alltså bara att slänga i en grå hårfärg för att se lite normal ut och sen packa skolväskan.

barn sovrum grå

Denna gången så hade jag tänkt vara lite med förberedd, haha. Minstingens väska ska packas och även mina skolgrejer ska plockas iordning. Det ska bli så skönt nu, sista terminen och med inriktning psykiatri. Ännu bättre är nog tiderna, tjejerna slipper tillbringa hela dagarna på fritids och förskola som dom fick göra tidigare.

Hur som så ska det bli skönt att få komma igång efter ledighet och sjuka som vi åkte på vid nyår. Jag behöver nämligen sysselsätta mig lite igen, jag har påbörjat ett nytt projekt nämligen.Min tanke var att hålla mig borta från projekt tills flytt men det gick inte.

Instagram kan ni följa projektet, jag publicerar det färdiga resultatet här.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *