gardin blå sammet

Utanför min comfort zone

Inlägget är i samarbete med Jotex och bilderna är lånade ifrån hemsidan
Med koden JOTEXSPRING får ni 20% rabatt på er order fram till 10mars
(Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter)

Vet ni vad jag har gjort? Jag har planerat hela lägenheten i mitt huvud. Vi ska ju nämligen flytta till sommar och då till en nybyggd, ljus och öppen lägenhet med ett rum extra. Jag har ju lite svårt att vänta och vill väldigt gärna få komma igång direkt, speciellt när det handlar om något sånt här. Men jag har ingen lägenhet att inreda just nu så därför går det i 100 uppe i huvudet. Här får ni en liten kik in i vardagsrummets planeringar.

Lets go outside my comfort zone

För ett bra tag sedan så köpte ju jag blå sammetsgardiner ifrån Jotex och bara det var ju häftigt för jag har annars allt i svart och grått. Men sammet då, jag skulle för några år sedan aldrig ha det någonstans i mitt hem men efter gardinerna så blev jag lite förälskad. Nu vill jag ta gå ännu mer utanför min comfort zone med ännu mer sammet.

blå sammetsoffa jotex

Mörkblå sammetssoffa

Yes! Jag vill ha en soffa i blå sammet. Det blir gardiner i sammet, jag har tänkt mig ett liknande bord på bilden och en förvaringsmöbel i betongmönster/färg. Det ska fyllas med gröna växter, kanske en mindre spegelvägg och bara vara enkelt och snyggt…  

Hemifrån mig

Denna bilden tog jag med mobilen, ljuset faller mot gardinen. Älskar att det är en ”gömd” färg.

Kika gärna in på min instagram och hur jag byggde mitt bord

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *