djursholm sammetssoffa

Vår nya Djursholm sammetssoffa

Innehåller annonslänkar

Det är så skönt att vi äntligen börjar bli klara eller det ser iallafall mer och mer ut som ett hem. Det bästa med att flytta hit var inte att få en helt nybyggd och fräsch lägenhet utan att få börja om helt! Vi kastade ju nästan varenda möbel och tänkte att nu bygger vi upp det här hemmet så som vi verkligen vill ha det. En ganska så fantastisk känsla!

djurholmen sammetssoffa

Något som verkligen behövdes var en soffa och vi hade ju redan bestämt att det skulle vara en sammetssoffa. Min plan var från början en mörkblå men jag fick kompromissa lite med sambon.

Jag sökte runt hela dagarna och när jag hamnade på soffadirekt så kunde vi äntligen samsas om en mörkgrå sammetssoffa. Han heter Djursholm och är en 4sitsig soffa som finns i ett X antal färger. Efter OK från sambon så klickade jag hem soffan och jag var något lycklig när vi äntligen fick leveransen. Vi var nämligen utan soffa i någon vecka, samma gällde köksbord och köksstolar, hehe! Nu när sammetssoffan är på plats så är det iallafall perfekt. Jag har istället för blå soffa valt att ha blå sammetsgardiner och tavlor med blått i .

djursholm sammetssoffa

Sammetssoffa

Soffadirekt har dessutom en must have sale där man kan få upp till 50% rabatt på utvalda produkter. Bland annat kan man hitta denna Djursholm sammetssoffa till ett nedsatt pris. Gäller fram till 15/9

Tänk att vi redan bott här i en hel sommar. Jag har så många planer för rummen och hur dom ska se ut. Jag kan ju inte heller bara ta ett rum och göra färdigt för att sedan fortsätta med nästa, nej jag ska på alla samtidigt. Min senaste ide är att både tapetsera inne på minstingens rum och måla inne i vårt sovrum. Förhoppningsvis kommer jag igång lite mer nu så att man kan följa projekten lite bättre men jag rekommenderar fortfarande att kika in på min Instagram.

Nyfiken på köksbordet? Det hittar ni här.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *