orange kattunge

Vi har fått en kattunge i familjen

orange kattunge hane

Tro det eller ej men här sitter jag med en kattunge i mitt knä. Vad hände där? Jag har nog aldrig varit kattmänniska och speciellt inte förtjust i innekatter. Det var en del om och men , men de slutade med att lillkillen fick flytta hem till oss tillslut.

Hur väljer man rätt namn till en kattunge?

Han har en del namn just nu och några är Ludde, Simba , Tiger och älskling. Vi sa till en början Ludde men det har liksom gått över till en del annat beroende på hans humör och beteende haha. Trodde inte att det skulle vara så svårt att välja ett namn, men det var det visst. Vi får väl fortsätta välja namn efter hans beteende.

kattunge

Kom älskling, här är jag älskling!

Älsklingen, kom till mig.
nyfiken kattunge

Han är en lekfull kelgris som Dusan har förälskat sig i. Det är så kul och se henne tillsammans med kattungen, dom gosar och leker. När kattungen låter så ropar hon ” kom älskling” och är snabb med att lyfta upp honom i armarna och gosa. Jag tror dock det bästa är hennes söta trasseltussar i nacken som han älskar att leka och gotta sig med när hon sover. Det känns som att Just för Dusans skull så var det helt perfekt att skaffa kattunge. Storasyster är också nöjd för hon får ju vara ifred nu när lillasyster är upptagen med katten, haha.


Kan dock säga att hon inte var så nöjd när Dusa släppte ner kattungen i hamsterns bur.. Det gick bra och alla överlevde, hehe!

Instagram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *